Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Блог

Радио POWER представя – ЕНЕРГИЯ, която трябва да опиташ!

Радио POWER представя – ЕНЕРГИЯ, която трябва да опиташ!

За щастлив и добър живот е необходимо самите ние да направим някои неща за себе си. Всеки ден трябва да получаваме всичко, което ни е любимо и ни доставя удоволствие. Едно от главните неща, които ни помага да сме усмихнати, щастливи, изпълнени с живот е Енергията. За да живеем качествено и здравословно, е необходимо да получаваме енергия  по два начина – духовно и физически. Ние от POWER радио сме се погрижили за едната част от твоето щастие - можем да ти помогнем да получиш своята духовна енергия чрез любимата ти музика, която ще те зареди през целия ден. А за втората част, да си зареден и физически, ти е необходима Енергия...от ядки!

Ето с това си приличаме с нашите партньори Валнътс - Енергия от ядки, който участват в музикалната ни кампанията „8 песни за 8 март”. Нека сега  ви запознаем с тяхната история и ползата от техните енергийни натурални продукти:

Валнътс Енергия от ядки е български производител на тахани (смлени семена и ядки) и кремове от ядки (натурална и полезена алтернатива на течния шоколад, високо съдържание на ядки и 100% натурални). Фирмата е създадена още през 1991г., като в началото започва търговия на едро с ядки, а към края на 2017г. разширява базата с производство на тахани и кремове от ядки и семена.     

                                       

Валнътс Енергия от ядки предлага разнообразни вкусове - серия тахани (бадемов, лешников, сусамов, фъстъчен), серия кремове (лешков, лешников с какао, сусамов крем с какао, фъстъчен, фъстъчен с какао) и фъстъчено масло.

Продуктите са БЕЗ консерванти, оцветители, хидрогенирани мазнини, ГМО.  Осъществява се собствен внос на повечето от суровините като се подбира най-доброто качество ядки и семена от цял свят.

Само така може да  се гарантира перфектно качество и наситен вкус и аромат във всяко едно бурканчеЕнергия от ядки“.

 

КАКВО Е ТАХАН?

Тахана представлява много фино смлени семена или ядки. Ароматна паста, много вкусна и много полезна! Под формата на тахан, ядките се усвояват в пъти по лесно от организма. Самата дума тахан, на арабски означава „смилам“ така, че тахан можете да приготвите не само от сусам, а и от много други семена и ядки!

 

КАКВО Е КРЕМ ОТ ЯДКИ?

Кремовете на Валнътс „Енергия от ядки” са със съдържание 50/60% ядки (за разлика от най-масовите течни шоколади, които са със съдържание между 1% и 20%) , предлагат се в два неустоими вкуса – млечен и какао.

 

КАК СЕ КОНСУМИРА ТАХАНА?

За разлика от целите ядки, тахана има безброй приложения. Като започнем от може би най-познатата рецепта – тахан и мед, до интересни рецепти за разядки, сладкиши, смутита, енергийни бонбони, дресенги за салати и дори сосове за месо!

                                                 

 

Идва пролет! Радио POWER и Валнътс Енергия от ядки представиха един добър начин как да заредим батериите си за усмихнат и позитивен ден!

А сега хайде да се вземем в ръце и да получим тази енергия! Слушай радио POWER и хапни Енергия от ядки – тахани и кремове от ядки! 

Предоставяме ти и специална възможност да опиташ енергийните чудеса на тахана като си поръчаш продукти с 15 % отстъпка (еднократна отстъпка) при поръчка  на тахани и кремове от ядки  с промо код "РАДИО" на https://valnuts.bg/.

                  Виж повече и участвай в нашата музикална игра "8 песни за 8-ми март" до 7.03.2019.                                                                Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация