Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Блог

Лесното почистване прави хората щастливи

Лесното почистване прави хората щастливи

Упорити петна..? Замърсяване..?

Лесното почистване прави хората щастливи... Добре де, по-точно жените. А какво по- хубаво в живота от щастлива жена?

Не можем да отречем, че всяко едно упорито петно по нашите мебели или дрехи ни кара да се чувстваме гневни и дори тьжни. Особено нас жените, нали? Ах, то загрозява хубавия ни дом, хвърляме любимата си дреха, която сме обличали само веднъж.

Има много полезни съвети за почистване на различни замърсявания и досадни петна, но не всички от тях са ефективни. За пълен успех в почистването можем да разчитаме на оригинални италиански препарати, които със сигурност ще донесат чистота и блясък в дома. И ето, тук ще си кажете: „Е, как и от къде да взема италиански препарати? От Италия?”. Разбира се, че може да отидете до Италия, но само на екскурзия или почивка. А, всички качествени италиански марки препарати са тук, в Бургас, в магазин „КА Клийн”. Вече се усещате по-щастливи, нали? Но, за да сте напълно щастливи, ще споделя с Вас повече информация за фирмата, която ще ви помогне в почистването – „КА Клийн”.

 

Вече три години „КА Клийн” е вносител в Бургас на италиански перилни и почистващи препарати, оригинални продукти с доказан произход от Италия. Впечатляващо е голямото разнообразие от над 400 вида препарати на различни италиански марки като: DASH, DIXAN, SOLE, FELCE AZZURA, OMINO BIANCO, LANZA, DEOX, FABULOSO, MANTOVANI, DUAL, VERNEL и много други.

 

Интересна част от предлаганите продукти в магазин „КА Клийн” са наливните перилни и почистващи препарати с марка „Детерсфузо”. Това е популярна италианска марка, която предлага над 80 вида наливни препарати с различни аромати и на достъпни цени. А, в полза на околната среда магазин „Ка Клийн” се е погрижил с бутилка за многократно използване на препаратите „Детерсфузо”.

 

Магазин за италиански перилни и почистващи препарати „КА Клийн” предлага продукти, както за дома, така и за офиса и хотела. Всяка седмица подбрани продукти в магазина са на топ-цени, а за своите клиенти на едро компанията предлага и специални оферти. Светът на италианските препарати се намира в Бургас, на улица „Васил Левски” 91 на ъгъла с ул. „Цар Калоян” и онлайн на http://vnosnipreparati.com/ . Магазин КА Клийн - италиански и почистващи препарати - работи с мечтаното за всеки работно време - без почивен ден.

Да почистим с лекота у дома! „КА Клийн” - от Италия с любов.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация