Предна В момента Следва
ASAP FERG PLAIN JANE (FEAT. NICKI MINAJ) REMIX

Блог

Лесното почистване прави хората щастливи

Лесното почистване прави хората щастливи

Упорити петна..? Замърсяване..?

Лесното почистване прави хората щастливи... Добре де, по-точно жените. А какво по- хубаво в живота от щастлива жена?

Не можем да отречем, че всяко едно упорито петно по нашите мебели или дрехи ни кара да се чувстваме гневни и дори тьжни. Особено нас жените, нали? Ах, то загрозява хубавия ни дом, хвърляме любимата си дреха, която сме обличали само веднъж.

Има много полезни съвети за почистване на различни замърсявания и досадни петна, но не всички от тях са ефективни. За пълен успех в почистването можем да разчитаме на оригинални италиански препарати, които със сигурност ще донесат чистота и блясък в дома. И ето, тук ще си кажете: „Е, как и от къде да взема италиански препарати? От Италия?”. Разбира се, че може да отидете до Италия, но само на екскурзия или почивка. А, всички качествени италиански марки препарати са тук, в Бургас, в магазин „КА Клийн”. Вече се усещате по-щастливи, нали? Но, за да сте напълно щастливи, ще споделя с Вас повече информация за фирмата, която ще ви помогне в почистването – „КА Клийн”.

 

Вече три години „КА Клийн” е вносител в Бургас на италиански перилни и почистващи препарати, оригинални продукти с доказан произход от Италия. Впечатляващо е голямото разнообразие от над 400 вида препарати на различни италиански марки като: DASH, DIXAN, SOLE, FELCE AZZURA, OMINO BIANCO, LANZA, DEOX, FABULOSO, MANTOVANI, DUAL, VERNEL и много други.

 

Интересна част от предлаганите продукти в магазин „КА Клийн” са наливните перилни и почистващи препарати с марка „Детерсфузо”. Това е популярна италианска марка, която предлага над 80 вида наливни препарати с различни аромати и на достъпни цени. А, в полза на околната среда магазин „Ка Клийн” се е погрижил с бутилка за многократно използване на препаратите „Детерсфузо”.

 

Магазин за италиански перилни и почистващи препарати „КА Клийн” предлага продукти, както за дома, така и за офиса и хотела. Всяка седмица подбрани продукти в магазина са на топ-цени, а за своите клиенти на едро компанията предлага и специални оферти. Светът на италианските препарати се намира в Бургас, на улица „Васил Левски” 91 на ъгъла с ул. „Цар Калоян” и онлайн на http://vnosnipreparati.com/ . Магазин КА Клийн - италиански и почистващи препарати - работи с мечтаното за всеки работно време - без почивен ден.

Да почистим с лекота у дома! „КА Клийн” - от Италия с любов.Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация