Предна В момента Следва
DAVID GUETTA WHEN LOVE TAKES OVER

Блог

Кои от предлаганите в efbet бонуси за футбол си заслужават

Кои от предлаганите в efbet бонуси за футбол си заслужават

Не е трудно да забележим, че когато говорим за букмейкъра и генерален спонсор на родното първенство, бонусите за футбол ще бъдат на ниво. Едва ли има почитател на български футбол, който да не е обърнал внимание на предлаганите Efbet бонуси за спорт. В следващите редове ще обърнем внимание на някои от предложенията, които са предлагани за вече регистрирани клиенти, тъй като стартовите бонуси отдавна са популярни.

Нека започнем с така наречения бонус за презареждане. Операторът посочва, че неговата стойност е 100% от стойността на депозита и това е оферта за лоялни клиенти. Същите най-често се разпознават като активни играчи, които избират тази платформа, но няма как да ви кажем и изискванията на маркетинговия екип.

Това не означава, че трябва да правите големи залози или многобройни такива. Офертата на бранда идва след покана и практически прилича на стартов бонус, но с покана. Освен това помним и период, в който самият оператор предлагаше само 50% презареждане, но промените в условията винаги са насочени в полза на клиента, както забелязваме тук.

Бонусът за събитие е друга приятна изненада, която може да спечели вниманието на спортните фенове. Офертата представлява бонус под формата на безплатен залог, която се дава на всеки клиент и за активирането ѝ има изискване да се направи депозит.

Идеята на бонус за събитие е, че при активирането на такава промоция – името трябва да подсказва, че същата важи за определено спортно дерби – клиентът получава допълнителна сума с по-леки изисквания, спрямо стандартните бонуси, но все пак обърнете внимание на условията. Безплатният залог не изисква превъртане, но може да има други подробности.

И нека побързаме да напомним, че бонусите за виртуални спортове, каквито са описани на този линк няма да открием – причината е, че същите са малко по-различни и имат друга система и функция.

Една скорошна промоция, която може да се смята за достатъчно добра и забавна, носи името „Познай трите мача“. Това е промоция, която не изисква правенето на залози, както и създаването на профил, а се провежда изцяло на инстаграм страницата на оператора. Тук напълно безопасно може да се даде прогноза за три срещи, като брандът и неговият медиен партньор предоставят някаква материална награда. Обърнете внимание на общите условия, защото изискването е, че участниците трябва да бъдат пълнолетни.

И не на последно място трябва да обърнем внимание на безплатните или така наречени free bet промоции. Операторът ясно посочва, че всички клиенти, които са активни на дневна база, участват за 200 възможни промоции. Една от големите подробности е, че тук говорим за активност, която се определя от самия оператор – не се опитвайте на всяка цена да активирате тази оферта.

И не на последно място ще обърнем внимание на уикенд бонусите, които работят на същия принцип като безплатните залози. Те се определят на база активност и на факта, че повечето клиенти могат да получат промоция през уикенда.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Обърнете внимание на факта, че тук говорим за бонуси с условия за превъртане, както и с правила. Никъде не посочваме сигурни или гарантирани печалби, особено след като самият закон посочва, че спортен залог или хазартна игра има, когато двете страни имат равен шанс за успех или загуба. Играйте отговорно и разумно.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация