Предна В момента Следва
CAMILA CABELLO DON'T GO YET (MAJOR LAZER REMIX)

Блог

Как може да получите цялостен интериорен проект онлайн?

Как може да получите цялостен интериорен проект онлайн?

През последните години онлайн услугите се развиват все повече и повече. Тази година цели сектори прехвърлиха работата си онлайн, а други, които твърдяха, че физическия контакт е неизбежен, преминаха към видео срещи и консултации. 

Интериорният дизайн също предоставя такава възможност. Вече изцяло дистанционно може да получите и интериорен проект, който отразява в пълна степен желанията ви и отговаря на всички стандарти за качествено изпълнение.

Нашите партньори от студио EXTRAVAGANCE design винаги са предоставяли услуга за онлайн изготвяне на интериорни проекти, а през последните седмици виждаме колко важно е това. Успешно изграденият им модел на работа през годините дава възможност безпрепятствено днес да проектират желания от клиента интериор от разстояние до най-малкия детайл. Технологиите вече дават толково широк набор от възможности, че могат да се провеждат виртуални срещи, по време на който да се обсъди всеки аспект от бъдещия проект.

Какви са стъпките, които преминава онлайн процеса по изготвяне на интериорен проект може да видите на средващите редове:

1. Изпращане на онлайн запитване.

За целта е необходимо да попълните специална онлайн форма, която е достъпна на сайта на www.extravagancedesign.com. В нея се дава кратка информация за обекта, за който ви е необходим интериорен проект и се посочват някои от по-важните специфики в него.

2. Изготвяне на персонална оферта.

След като интериорните дизайнери от Extravagance Design получат запитване, разглеждат подробно информацията в него и на базата на нея изготвят персонална оферта. Изпращат готовата оферта по имейла за контакт, посочен във формата. Ако информацията в попълнената форма не е достатъчна, за да изготвят оферта, се свързват с лицето за контакт по телефона за допълнителни детайли. Едва когато разполагат с пълната информация, изготвят и изпращат оферта от своя страна.

3. Онлайн среща с клиента.

След като получат потвърждение на офертата, от Еxtravagance design организират онлайн среща с клиента, за да уточнят последните детайли и да обсъдят някои ключови аспекти от бъдещия интериорен проект. Целта е в максимална степен да добият представа за изискванията на клиента и съобразно опита и експертизата им да му предложат интериорен проект, надминаващ, дори най-смелите му очаквания. Също така се разбират как и кога да осъществят заснемане на обекта. Може да работят и по предварително подадени размери от клиента при условие, че той е сигурен в тяхното съответствие. Все пак е от голямо значение да получат още в началото максимално точна информация, за да създадът възможно най-добрия интериорен проект.

4. Създаване на функционално разпределение.

Дизайнерите подготвят няколко варианта на функционално разпределение на пространството и помещенията към обекта, след което ги изпращат по имейл за преглед от клиента, за да разберат кое ще е най-удобното за него. Провеждат отново онлайн среща, за да обсъдят най-удачния вариант.

5. Изработка на 3D визуализация.

Това етапът, в който от Extravagance Design проектират реалната визия на интериора чрез създаване на 3D визуализация. В нея залагат само реални продукти в конкретни цветове и материали, за да дадът максимално ясно представа на клиента за абсолютно всички детайли в интериорния проект.

6. Онлайн презентация на проекта.

Представят на клиента в онлайн срeща интериорния проект в детайл и обсъждат дали не е необходима някаква допълнителна промяна, която да отразят.

7. Подготовка на технически чертежи и остойностяване на проекта.

На тази стъпка подготвят всички необходими технически чертежи като: схеми за електрическа и ВиК инсталация, строителни промени на база одобреното от клиента функционално разпределение и всички останали чертежи необходими за коректната реализация на проекта. Извършват и подробни изчисления за общата стойност на проекта на база цената на всеки един от елементи, заложени в него.

8. Предаване на готовия интериорен проект на клиента.

След като финализират работата си по всички направления, описани по-горе, изпращат на клиента по имейл готовия интериорен проект, който включва детайлна 3D визуализация, пълен комплект технически чертежи и финансова документация със стойността на проекта при реализация.

След като профисионалистите от Extravagance Design финализират всичко може да се продължи и към реализация на проекта, ако клиентът пожелае и да се погрижат за всичко необходимо за превръщането на мечтания интериор в реалност. Дори по време на проектната реализация, може да продължат да поддържат връзка с клиента онлайн и да го информират своевременно за всеки етап, предоставяйки му надлежна документация и снимков материал.

При всички случаи пътят към мечтания интериор може да премине онлайн без проблем и без притеснение за резултата. Затова направете първата онлайн крачка към Вашия интериорен шедьовър, като се свържете с интериорните дизайнери от Extravagance Design и се възползвате от безплатна онлайн консултация и персонална оферта.

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация