Предна В момента Следва
THE UNDERDOG PROJECT SUMMER JAM (REMIX)

Блог

Как да направиш фирмен радио поздрав?

Как да направиш фирмен радио поздрав?

ИСКАТЕ ЛИ ДА ПОЗДРАВИТЕ ВАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЛИ СЛУЖИТЕЛИ?

ПОИСКАЙТЕ УСЛОВИЯТА ЗА "РАДИО ПОЗДРАВ" ОЩЕ СЕГА.


Почти стигнахме края на годината и месец декември, а с него и не малкото празници и поводи за поздравления. Като започнем от 6-ти декември - празник на Бургас и Никулден, минем през 8-ми декември и стигнем до Коледа и Нова година. Празнуваме доста имени дни, както и значително количество професионални празници.

 

Може би не знаете, но през декември с официални международни празници са почетени доброволците (5.12), моряците, търговците и банкерите (6.12), ден на гражданската авиация (7.12), текстилните работници (12.12), ветеринарите, граничарите (22.12) и дърводелците (26.12).

 

Как бихте поздравили Вашите близки и познати заети в съответните сфери? С обаждане? Съобщение във Facebook? Ами ако сте собственик на фирма или малко предприятие с доста служители?

 

Имаме идея как това може да стане по доста креативен начин, като същевременно достигне до максимален брой хора. Чрез поздравително съобщение в ефира на Power FM!

 

С него ще можете да поздравите своите служители – по случай професионален празник или за предстоящите празници. Можете да благодарите на партньорите си, с които движите напред бизнеса. И разбира се ще можете да поздравите своите многобройни настоящи и потенциални клиенти по случай най-светлите християнски дни.

 

Ако не сте запознати ще вметнем, че радиото достига до близо 80% от пълнолетното население на страната, а в Източния район на България слушателите са най-редовни. Чрез силата на радиото ще обхванете неочакван брой слушатели, като ги достигнете на няколко места в ежедневния им цикъл –в превозното им средство, в офиса и в дома им.

Нашето предложение е изградено така, че да нямате ангажимент по неговата подготовка. От вас се изисква само да потвърдите, а останалото ще бъде свършено от нашите рекламни консултанти.

 

С нашето предложение „Радио поздрав” Вие ще получите ефективна радио схема за период от 3 седмици, в които Вашето поздравително послание ще се чува в Бургас и целия Бургаски регион. Ние ще оформим подходящ текст и ще го запишем с професионален актьорски глас. Бихме ви препоръчали Вие лично да се обърнете към своите клиенти и към аудиторията на Power FM. Личното послание е много по-стойностно и се приема с по-голямо доверие от слушателите. Можем да запишем Вашето обръщение в нашето радио студио.

 

До празничните и почивни дни не остава много време. Не мислете дълго, а се свържете с нас още сега, за да подготвим Вешето поздравително послание.

 

Можете да получите предложението в електронен вариант като направите запитване на reklama@powerfm.bg или чрез обаждане на телефон 0888 77 31 87 или 0887 73 37 27.

 

Празниците идват! С Вашата компания можете да бъдете част от празничните емоции!Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация