Предна В момента Следва
DJ REGARD SECRETS (FEAT. RAYE)

Блог

Финес Дент – решението на денталните проблеми!

Финес Дент – решението на денталните проблеми!

Последно поколение машини за 3D дизайн на вашата усмивка!

Изборът на стоматолог е много важен за вашето дентално здраве, но при по-сериозни проблеми със зъбите, понякога се налага и неподвижно или подвижно протезиране. А тук вече е от голямо значение избора на зъботехническа лаборатория с професионално и качествено изработване на дентални продукти.

В днешно време стоматологията и зъботехниката се развиват много динамично и така има решения за повечето дентални проблеми. За да бъде доволен пациента има много важни и основни неща, които трябва да се спазят. При изработка на денталната конструкция се обръща внимание на това да е: удобна, издръжлива, поносима от организма, да изглежда добре и цената е от значение. Чудите се къде в България има модерна апаратура за всичко това? Всъщност е много близо до вас, в Бургас! Представям ви Финес Дент - зъботехническа лаборатория  с 15 години опит.  В работата си те залагат на иновация и технологическо осъвършенстване. Финес Дент разполага с единствен по рода си в България – лазарен принтер за металокерамика. Ще бъдете впечатлени и от  друго, което имат за вас – последно поколение машини за 3D моделиране на вашата усмивка.

 В зъботехническата лаборатория работи висококвалифициран екип от зъботехници, сертифицирани от водещи производители в денталния бранш като: Bredent, Bego, Vita и др. Важна цел на екипа на Финес Дент е създаването на висококачествен и дълготраен краен продукт, който да представят на клиента. Затова са обособени четири отдела за работа: отдел протези, отдел метална работа, отдел керамика и високотехнологичен CAD/CAM отдел (фрез център).

Професионалистите от Финес Дент споделят, че една от най-съвременните концепции в денталната медицина са циркониевите зъби. Предимствата на денталния цирконий са неоспорими – голяма здравина и устойчивост към фрактуриране, добра естетика, био съвместимост, липсва тъмно оцветяване на гингивата, ниска топлопроводимост и др. Цирконият е материал, който се подлага на фрезоване(компютъризирана обработка), а това осигурява изключителна точност на конструкцията. А още по-хубавото е, че само те в Бургас разполагат с апаратура за собствено производство на циркониеви зъби.

Възможно е денталното здраве да бъде съчетано с красота. С Финес Дент ще получите: прецизност в изработката, кратки срокове, качествени материали. Повече информация за зъботехническа лаборатория Финес Дент и продуктите им може да получите на: http://finesdent.com/ или на телефон: 0889 809 877

Финес Дент – Стандарт за дентално качество!

                              Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация