Предна В момента Следва
DJ SNAKE LET ME LOVE YOU (FEAT. JUSTIN BIEBER)

Шоубизнес

Задава се най - голямото музикално събитие на лятото - фестивала "BURGAS JAM - GUITAR FEST 2017"

Задава се най - голямото музикално събитие на лятото - фестивала "BURGAS JAM - GUITAR FEST 2017"

Края на лято 2017 ще бъде забележително! Мощен завършек са подготвили от Община Бургас за всички фенове на страхотната музика. За първи път в града ще се осъществи китарния фестивал „BURGAS  JAM”, който ще събере на една сцена най – изявените китаристи на България на една сцена. Това са утвърдени професионалисти, доказвали се хиляди пъти пред своята публика чрез участия в   редица музикални трибюти и фестивали през годините. Това са хора, които сега ще се обединят, за да покажат майсторските си умения извън зоната на парчетата, с които много добре ги познаваме. Община Бургас ще събере възможно най-много от тях на едно място,  на една сцена.

Събитието стартира на 3 септември, от 19.00 часа на Морска гара.

Ще чуем електрически, акустични китари, комбинирани с интересни и любими гласове. Виртуозни и популярни китаристи отварят ветрилото на всички жанрове, за които този инструмент е основополагащ. Рок, блус, поп, алтърнатив ... - всичко това ще чуем на   Burgas Jam.

Част от вече потвърдилите участие са:

- Цветан Недялков от "Ку-Ку бенд";

- Пепи Главанов от "Акага";

- Ангел Дюлгеров, който записва с Лили Иванова и Любо Киров;

- Дарин Василев, работил с Джон Лорд от "Дийп Пърпъл" и група "Те".

- Димитър Кърнев и много други...

И това не е всичко - изненадите тепърва предстоят, обещават организаторите Община Бургас и дейните участници в подготовката на събитието - Светослав Михайлов от група "Горещ пясък" и G.R.A.S., както и журналистът Петър Генчев.

Ако имате вкъщи китара и умеете да свирите на нея малко или много, може да я  метнете я на гръб и да отидете Стига тя да не е детска играчка или някаква бутафория, брои се! Всеки, който пристигне с китарата си, няма нужда от билет. Той ще бъде пуснат безплатно.

Целите на тази "промоция" са три. Първо, организаторите искат навсякъде да има китари и неповторима атмосфера. Второ, възможно най-много хора, обичащи този инструмент, да се срещнат с големите майстори, които ще свирят на сцената на Burgas Jam. Трето, но не по важност,  хората, които дойдат с китара вместо билет, да се присъединят импровизирано и unplugged от местата си сред публиката в масовото свирене на финалното парче.

То се пази в тайна, но е достатъчно известно. Засега над 50 китаристи са включени в организираното изпълнение на песента, но с подкрепата на останалите може да се получи нещо наистина внушително.

Добра новина е, че вече стартира продажбата на билети при това на преференциални цени от 8 лв., като основната цена е на стойност 10 лв. Ако желаеш да се възползваш сега е момента да грабнеш един или повече  от 200 бройки билети пуснати през  EVENTIM и Grabo.bg .

Подробности за съпровождащите фестивала дейности и атракции бихте могли да следите във всеки един момент в неговата страница във фейсбук:

 

https://www.facebook.com/burgas.jam/

 

И Нека Музиката Бъде с Вас!Power TOP 30

 • 1
  JENNIFER LOPEZ
  NI TU NI YO
 • 2
  HAKAN AKKUS
  I CAN'T BE
 • 3
  SHAKIRA
  ME ENAMORE
 • 4
  MAHMUT ORHAN
  SAVE ME
 • 5
  KATY PERRY
  BON APPETIT
 • 6
  MILEY CYRUS
  MALIBU
Цялата класация