Предна В момента Следва
ON AIR 06:00 - 12:00
Prime Time Програмата

Шоубизнес

Ски зона "Мечи чал" отвори на 24 декември

Ски зона "Мечи чал" отвори на 24 декември

В навечерието на най-светлия християнски празник Коледа, отвари ски зона Мечи Чал,с което се даде старт на съвместната програма между Пампорово и Мечи Чал - 2 ски зони, 1 лифт карта. Още от 08:45 часа на 24 декември, лифт „Мечи Чал“ стартира с извозването на най-нетърпеливите да се спуснат първи по пистата. От 11 часа пък на долната станция на лифта се направи водосвет за здраве.

Всяка закупена лифт карта за Пампорово предоставя възможност и за ползване на лифтовите и влекови съоръжения в ски зона Мечи Чал, както и ски шатъл бусовете. Те осъществяват връзката между двете ски зони Пампорово и Мечи Чал с тръгване от 08:30 часа от ски центрове №2 Малина (Пампорово) и №5 Мечи Чал (Чепеларе) и  продължат да извозват туристите между ски зоните до 16:45 часа.  Достъпът и превозът е възможен само за туристите, които имат закупена валидна лифт карта или билет за някоя от двете ски зоните.

Цената на дневните лифт карти заски зона Мечи Чал от 24 декември е 39 лева за възрастен и 24 лева за деца. А цената на лифт картата 2 в 1, която е валидна за ски зона Пампорово с достъп до Мечи Чал от 19 декември е на стойност 55 лв за възрастен и 33 лв за деца.

Допълнителна информация може да получите на pamporovo.me или www.facebook.com/pamporovoresort.

 Power TOP 30

 • 1
  MAHMUT ORHAN
  GAME OF THRONES
 • 2
  Sia
  The Greatest (Feat. Kendrick Lamar)
 • 3
  DAMIAN LAZARUS
  SACRED DANCE OF THE DEMON
 • 4
  The Weeknd
  Starboy (feat. Daft Punk)
 • 5
  Clean Bandit
  Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie)
 • 6
  Bruno Mars
  24k Magic
Цялата класация