Предна В момента Следва
HOT ZONE WORK YA BODY

Showbiz

Популярният актьор Ненчо Балабанов ще зарадва феновете си в Бургас

Популярният актьор Ненчо Балабанов ще зарадва феновете си в Бургас

Едно истинско забавление и смях от сърце ще преобърнат представите ви за класическата музика. Господарят на Ефира Ненчо Балабанов идва в Бургас и ще Ви спука от смях. Двама влюбени търсят любимото си произведение в един компактдиск, превключвайки произволно плеъра. Така попадат на различни класически, етно и диско произведения (изпълнени  разбира се, на живо от Плевенската филхармония), изпадайки в смешни и развлекателни ситуации. Шегите и смешките са запазена марка на Ненчо Балабанов . Майсторът на импровизацията  е подготвил неповторимо шоу.  Ще можете да се насладите и да видите шоумена в действие, съвсем близо до Вас. Комикът, нашумял и като водещ на "Господари на ефира"  ще си партнира със Соня Ковчезлиева.

Пъкленият план на  Ненчо е да ви побърка от смях! Този план е скроен по сценария на Юлия Манукян. Съучастници в него са Плевенска филхармония, Георги Милтиядов и диригентът Левон Манукян.

Само на 01 Септември от 19 ч. в зала НХК.  Настроението, както винаги е гарантирано! 

Нека жегите в края на лятото не ви притесняват, залата е с климатик !

Билети: На касата на залата и до Часовника

 

 

 

 

 

 

Лятото е към своя край но това е само предпоставка да поставим подобаващ завършек на сезона. А защо това да не стане с едно паметно събитие в бар Кашмир? ИPower TOP 30

 • 1
  MARINA SATTI
  MANTISSA
 • 2
  JENNIFER LOPEZ
  NI TU NI YO
 • 3
  INNA
  RULETA
 • 4
  DJ KHALED
  WILD THOUGHTS (FEAT. RIHANNA & BRYSON TILLER)
 • 5
  J BALVIN
  MI GENTE
 • 6
  MALUMA
  FELICES LOS 4
Цялата класация