Предна В момента Следва
CHER STRONG ENOUGH
ON AIR 06:00 - 12:00
Prime Time Програмата

Шоубизнес

Пълнената пуйка на Power FM кацна на Коледна трапеза в Поморие

Пълнената пуйка на Power FM кацна на Коледна трапеза в Поморие

И тази година инициативата на Power FM „Коледата възможна” подари празнична трапеза на свой слушател. В първия ден на Коледа Милен и Иво, дегизирани като коледни джуджета, изненадаха в Поморие, семейството на победителя в играта Антони Стефанов. Той обаче вече празнуваше във Варна, но прясно изпечената пълнена пуйка бе получена от неговата баба и сестра му. В торбата с подаръците имаше и сарми, празнична погача, червено вино, както и салатите от Денито, сред които руска, млечна, витамина, хайвер със сьомга, зеле с моркови и бейби картофки с подправки.

Близките на победителя в „Коледата възможна” споделиха, че до последно са мислели, че е шега и не очакваха екипа на радиото да им дойде на гости с всичко необходимо за празничната Коледна вечеря. Възрастната жена дори нагости екипът с нейните месни зелеви сарми.

Антони Стефанов бе избран сред десетките имена на хора, които се включиха в ефира на Power FM, за да изпеят своята любима коледна песен. А между 7 и 23 декември бяха теглени и утешителни, но доста вкусни награди за всички приети обаждания през деня. Сред най-изпълняваните песни в ефира бяха „Jingle bells”, „Стани, стани нине” и „Над смълчаните полета”.

 

 

А тук можете да чуете и част от най-колоритните ни участници:Виж кой спечели в "Коледата-възможна" през 2015 година.Power TOP 30

 • 1
  MAHMUT ORHAN
  GAME OF THRONES
 • 2
  Sia
  The Greatest (Feat. Kendrick Lamar)
 • 3
  DAMIAN LAZARUS
  SACRED DANCE OF THE DEMON
 • 4
  The Weeknd
  Starboy (feat. Daft Punk)
 • 5
  Clean Bandit
  Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie)
 • 6
  Bruno Mars
  24k Magic
Цялата класация