Предна В момента Следва
CRIS CAB ENGLISHMAN IN NEW-YORK (FEAT. TEFA MOOX & WILLY WILLIAM)

Power news

Състезанието по колоездене "Купа Бургас" този уикенд променя маршрута на някои от автобусните линии в Бургас

Състезанието по колоездене "Купа Бургас" този уикенд променя маршрута на някои от автобусните линии в Бургас

Тази събота и неделя  ще се проведе  състезанието по колоездене "Купа Бургас". Спортното събитие се организира от КК "Черноморец" и Община Бургас. Състезанието ще премине в два етапа. Стартът на "Купа Бургас" ще бъде даден в 14.00 часа на 22 април.

Маршрутът  е  бул. "Демокрация" /в районна на Турското консулство"/ посока жк. "Лазур" обръщане на кръстовище на бул. "Демокрация" и околовръстен път. Обръщане на пешеходната пътека на бул. "Алеко Богориди" - Гъбката. Състезанието ще приключи в 17:00 часа.

Във връзка с мероприятието ще се затворят следните улици на 22 април от 12.00 до 17.00 часа: бул. "Демокрация" от кръстовището на ул. "Цар Симеон I" до кръстовището на бул. "Демокрация" с ул. "Св. Св. Кирил и Методий" и кръстовище по бул. "Демокрация" с ул. "Адам Мицкевич" в двете посоки. В тази връзка временно се променят маршрутите за движение на автобусни линии с № 11, 12, 15, Б11 и Б12.

Автобусните маршрути ще се изпълняват двупосочно по ул."Булаир" - ул."Цар Симеон І" - ул."Ген.Гурко" - бул."Демокрация - и продължават по установените маршрути.Power TOP 30

 • 1
  MAHMUT ORHAN
  GAME OF THRONES
 • 2
  Sia
  The Greatest (Feat. Kendrick Lamar)
 • 3
  DAMIAN LAZARUS
  SACRED DANCE OF THE DEMON
 • 4
  The Weeknd
  Starboy (feat. Daft Punk)
 • 5
  Clean Bandit
  Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie)
 • 6
  Bruno Mars
  24k Magic
Цялата класация