Предна В момента Следва

Power news

Престижно състезания по спортни танци ще се проведе в събота в зала „Бойчо Брънзов“

Автор: Милен Василев

След броени дни в зала "Бойчо Брънзов" ще се проведе последното за годината спортно мероприятие от календара на Община Бургас. Танцови двойки от цялата страна идват за Купа България и Открит национален турнир по спортни танци.

Изберете подарък за любимите хора от "Моята еко Коледа" в Експо център "Флора Бургас"

Автор: Милен Василев

На 16-ти и 17-ти декември от 10.00 до 19.00 часа в Експозиционен център "Флора" за четвърти път ще се проведе "Моята еко Коледа" - фестивалът, в който участват производители със своята чиста продукция и автори на уникални ръчни изработки от цялата страна.

Празничен пазар Handmade Design Market

Автор: Милен Василев

Коледният дух е завладял вече всички споделени пространства и създатели на красиви предмети и продукти за душата и тялото. Handmade Design Market са решили, обаче, да надскочат границите на града и да се проведат събитието и в Бургас от 22-ри до 24-ти декември в Експозиционен център “Флора”.

Пускат допълнителни промо места за Коледно шоу на FLEXX BALLET в Бургас

Автор: Милен Василев

За първи път тази година Бургас  посреща най-грандиозното шоу за 2017-та - FLEXX BALLET. На 20 декември от 20ч в Държавна Опера ще имаме възможността да се докоснем до едно шоу на световно ниво, обиколило Русия, Китай и почти цяла Европа.

През декември експо център „Флора“ ви очаква с италианско кино и вино, фермерски пазар и празничен концерт на духовия оркестър

Автор: Милен Василев

През декември експо център „Флора“ ви очаква с италианско кино и вино, фермерски пазар и празничен концерт на духовия оркестър понеделник, 11 декември 2017 В дните от 14 до 17 декември, по време на Кино панорама "Италия днес" с четири филма в Бургас, Кафе-книжарница "ЕКСЛИБРИС" подготвя специална изненада за почитателите…

Невероятен фурор предизвика първото издание на Български фестивал на талантите "Алиса кани приятели"

Автор: Милен Василев

При невероятен успех премина първото издание на Български фестивал на талантите  "Алиса кани приятели". Идеята за грандиозното събитие е на Татяна Ефимкина, петкратна шампионка по спортни танци. Харизматичната танцьорка беше и една от ярките звезди на спектакъла "Алиса кани приятели". На сцената тя си партнира с талантливия Стефан Иванов от…

Туристически комплекс “Акве калиде” се превръща в коледна работилница тази неделя

Автор: Милен Василев

Коледният дух и настроение ще завладеят Туристически комплекс "Акве калиде" тази неделя. От 11.30 часа малките и големи посетители на комплекса ще могат да се да вземат участие в арт-ателие за изработване на тематични сувенири.

Броени дни до финала на общинския конкурс „Да украсим Бургас"

Автор: Милен Василев

Броени дни остават до финала на традиционния общински конкурс "Да украсим Бургас". Крайният срок е 15 декември. Бургазлии могат да участват в него като изпратят атрактивна и впечатляваща коледна украса на външни фасади на офиси, магазини, блокове и обществени сгради.

„Черноморец” класира втори отбор за финалите по водна топка

Автор: Милен Василев

Юношите младша възраст на "Черноморец" се класираха за финалите на държавното първенство по водна топка. Бургаският тим спечели второ място в квалификационна група "Б", с което заслужи място във финалната шестица за U17, родени 2001 г. и по-малки състезатели.

Eдин наистина вълнуващ Никулден

Автор: Милен Василев

Тази година честта да включат празничното осветление на Бургас заедно с кмета Димитър Николов се падна не на едно и две, а на десетки талантливи деца. Те бяха поканени заради постигнатите през годината успехи в различни области на образованието, изкуствата и спорта. Децата се качваха върху сцената на групи, като…

Power TOP 30

 • 1
  PORTUGAL. THE MAN
  FEEL IT STILL
 • 2
  CAMILA CABELLO
  HAVANA
 • 3
  DUA LIPA
  NEW RULES
 • 4
  MAU Y RICKY & KAROL G
  MI MALA
 • 5
  CNCO & LITTLE MIX
  REGGAETON LENTO (REMIX)
Цялата класация