Предна В момента Следва
J BALVIN YO TE LO DIJE

Новини Царево

Скулптури стават част от галерия на открито в Приморско

Автор: Екатерина Николова

В Ясна поляна продължава XXIX Национален симпозиум по скулптура в дърво и съпътстващия детски пленер, където майстори на длетото творят редом с най-малките художници от община Приморско. Арт събитията започнаха на 12 юли и ще продължат до края на месеца.

Фазаново - хляб от човек за човека

Автор: Екатерина Николова

Творецът, чиито декорации украсяват къщата на Версаче в Маями – САЩ  и декорациите му дават дърворезбованата прелест на Ритуалната зала в Царево, е доволен от споделеното щастие. Синът, роден в любовта на Чечи и големия Петър Слабаков казва, за себе си, че е просто човек.

„Дионисиеви дни“ в Царево

Автор: Екатерина Николова

Бог Дионисий ще даде началото на фестивала, дегустациите са безплатни

Театрални постановки, концерти, приказки и артистично лято в Царево

Автор: Екатерина Николова

„Арт поток“ ще радва феновете на театралното изкуство  на 20 юли /четвъртък/ с постановката „Дубльори“ на театър „Иван Димов“ Хасково, която ще бъде представена от 21 часа на сцената на НЧ „Георги Кондолов-1914“ град Царево.

Фестивал „Морски Изгреви“ за четвърта година в Ахтопол

Автор: Екатерина Николова

От 24.07 до 29.07 за четвърта поредна година в Ахтопол ще се проведе фестивалът „Морски Изгреви“ , който обединява изкуствата, духовността, здравето и красотата.

Седем златни медала за домакините от Международния турнир по борба в Царево

Автор: Екатерина Николова

Участниците в турнира бяха на възраст от 7 до 20 години и се състезаваха в 28 категории, разделени според пол, възраст и килограми. 

Международен турнир по борба в Царево

Автор: Екатерина Николова

Шестият Международен турнир по борба стартира в събота, 15 юли. Домакин и органицзатор е Царево и местният клуб „ Крали Бимбалов”.

„Подготвяме таланти за успех“ в Царево

Автор: Екатерина Николова

Майсторски клас по народно пеене „Подготвяме таланти за успех“ се провежда за пръв път в град Царево. Народната певица и преподавател по фолклорни дисциплини в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благоевград –д-р Бинка Добрева, заедно с корепетитора Александър Райчев, ще преподава своите умения и знания на деца, имащи интерес към българския песенен…

Белослава, Деси, Стенли, Фънки, Гравити Ко - с музика за всички и безплатно

Автор: Екатерина Николова

На 14 юли 2017г.  стартира фестивалът  „Арт поток“, който за втора поредна година се организира в град Царево от  Община Царево и приятели.  Звездите на българския театър Татяна Лолова, Стоянка Мутафова, Мариус Куркински, Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева ,Ненчо Илчев, са само част от хората, които ще ще накарат публиката да…

Българин е най- силният атлет на Балканите

Автор: Екатерина Николова

Тази събота  Царево беше домакин на Балканско първенство по силов многобой „Айрън Мен" 2017г. Събитието е  част от кампанията „Силните срещу дрогата" на МКБППМН-Царево и БФСА „Айрън мен“  и  се проведе по покана и под патронажа на кмета на Община Царево  инж. Георги Лапчев.

Power TOP 30

 • 1
  ARILENA ARA
  NENTORI
 • 2
  SHAKIRA
  ME ENAMORE
 • 3
  LUIS FONSI
  DESPACITO
 • 4
  PASCAL JUNIOR
  HOLDIN' ON
 • 5
  PITBULL & J BALVIN
  HEY MA (FEAT. CAMILA CABELLO)
 • 6
  ENRIQUE IGLESIAS
  SUBEME LA RADIO
Цялата класация