Предна В момента Следва
SQUEEZE UP LA ISLA BONITA (FEAT. TEISHAN & ROD FAME)

ИСКАМ НОВ ЖИВОТ: СЕЗОН 5

"Искам Нов Живот" - първото радио реалити в България!

Сезон 5

 

Искам Нов Живот е първото в България радио реалити. Неговият старт беше даден през месец април 2013 година в ефира на радио Power FM. Единствената идея и цел беше да помогнем на хора, които искат да променят в положителна посока своя живот. През последните 4 години успяхме да помогнем на десетките участници в нашето реалити, да променят вредните си навици и най-вече да разберат къде е тайната на здравословния живот и как да го приложим в забързаното си ежедневие. За много наши слушатели „Искам Нов Живот“ се превърна в преломен момент в техните съдби и им показа вярната посока в търсене на щастието.

През 2017 година стартира новия, пети сезон на „Искам Нов Живот”. За всички вас, които винаги сте мечтали да постигнете перфектната визия, но не сте знаели как. За тези от вас, които са се борили с килограмите и ниското самочувствие, но са били подведени от поредната „интернет” диета. За тези, които винаги са мечтали да живеят и да се чувстват перфектно! Даваме Ви шанс да го направите! Срещнете с изключителни професионалисти в сферата на спорта, разкрасителните процедури, естетични и дерматологични специалисти. Освен това участниците в „Искам Нов Живот“ имат привилегията да тренират абсолютно безплатно в едни от най-реномираните фитнес центрове в Бургас, където работят доказани специалисти в областта на здравословния начин на живот.

Как да се запишете за кастинг?

Ако винаги сте искали да имате перфектната фигура, забележителна визия и завидно самочуствие, и сте навършили 18 години имате право да се запишете за участие. Натиснете бутона „Запиши се“ и попълнете бланката с необходимата информация. Щом попълните всички полета ще получите email, който ще бъде потвърждението за вашето записване. Наш представител ще се свърже с вас, ако бъдете сред одобрените за втория етап от кастингите. От всички кандидати ще бъдат избрани трима души, които ще участват в сезон 5 на „Искам Нов Живот“.

Провеждането на един сезон на „Искам Нов Живот“ е в рамките на 4 месеца и е разделено на няколко етапа. През първия месец тече кастинг, след който биват избрани трима души, които да се впуснат в приключението наречено „Искам Нов Живот“. Участниците и техните ментори имат на разположение три месеца за да променят визията, физиката и най-вече психиката на всеки един участник. В края на тези три месеца се провежда финал и специално жури определя призовата класирането и победителя в сезона. (тук в сайта слагаме снимки на победителите до сега).

 

Ако винаги си искал да промениш визията си и своя начин на живот, сега настъпи твоят час!

 

Вземи участие в пети сезон на "Искам Нов Живот".

Попълни формуляра и очаквай одобрение на своята кандидатура.Актуално от "Искам Нов Живот"

Приключи и втори етап от кастинга на сезон 5

С огромна палитра от човешки съдби и истории се срещнаха менторите в сезон 5 на „Искам Нов Живот“. След като над 50 души се записаха за участие в кастинга, организаторите отсяха половината, които бяха поканени на интервюта, като именно след тези интервюта менторите ще трябва да вземат тежкото решение да се спрат на трима души, които в следващите три месеца ще получат своята пълна промяна.Участници в "Искам Нов Живот"

Ето кои са участниците в "Искам Нов Живот: Сезон 5". Тук можеш да следиш всичко, през което преминават - тренировки, хранителни режими, медициснки или естетични процедури.


Участник 3

Това може да си ти!

Участник 2

Промени живота си!

Участник 1

Време е за промяна!


Изключителни професионалисти, които постигат всичко.

Запознай се с хората, които ще направят промяната на твоя живот.


Милена Стоянова

Обучаващ фризьор в Lóreal Academy

Кирил Танев

Фитнес и кондиционно трениране повече

Стоян Стоянов

Aтлет, персонален фитнес инструктор и фитнес модел.