Предна В момента Следва
JENNIFER LOPEZ AMOR, AMOR, AMOR (FEAT. WISIN)

ИСКАМ НОВ ЖИВОТ: СЕЗОН 6

Искам нов живот - сезон 6

Сезон 6

 

Искам Нов Живот е първото в България радио реалити. Неговият старт беше даден през месец април 2013 година в ефира на радио Power FM. Единствената идея и цел беше да помогнем на хора, които искат да променят в положителна посока своя живот. През последните 4 години успяхме да помогнем на десетките участници в нашето реалити, да променят вредните си навици и най-вече да разберат къде е тайната на здравословния живот и как да го приложим в забързаното си ежедневие. За много наши слушатели „Искам Нов Живот“ се превърна в преломен момент в техните съдби и им показа вярната посока в търсене на щастието.

През есента на 2017 година стартира новия, шести сезон на „Искам Нов Живот”. За всички вас, които винаги сте мечтали да постигнете перфектната визия, но не сте знаели как. За тези от вас, които са се борили с килограмите и ниското самочувствие, но са били подведени от поредната „интернет” диета. За тези, които винаги са мечтали да живеят и да се чувстват перфектно! Даваме Ви шанс да го направите! Срещнете с изключителни професионалисти в сферата на спорта, разкрасителните процедури, естетични и дерматологични специалисти.

Как да се запишете за кастинг?

Ако винаги сте искали да имате перфектната фигура, забележителна визия и завидно самочуствие, и сте навършили 18 години имате право да се запишете за участие. Натиснете бутона „Запиши се“ и попълнете бланката с необходимата информация. Щом попълните всички полета ще получите email, който ще бъде потвърждението за вашето записване. Наш представител ще се свърже с вас, ако бъдете сред одобрените за втория етап от кастингите. От всички кандидати ще бъдат избрани трима души, които ще участват в сезон 6 на „Искам Нов Живот“.

Провеждането на един сезон на „Искам Нов Живот“ е в рамките на 4 месеца и е разделено на няколко етапа. През първия месец тече кастинг, след който биват избрани трима души, които да се впуснат в приключението наречено „Искам Нов Живот“. Участниците и техните ментори имат на разположение три месеца за да променят визията, физиката и най-вече психиката на всеки един участник. В края на тези три месеца се провежда финал и специално жури определя призовата класирането и победителя в сезона. 

Ако винаги си искал да промениш визията си и своя начин на живот, сега настъпи твоят час!

 

Вземи участие в шести сезон на "Искам Нов Живот".

Попълни формуляра и очаквай одобрение на своята кандидатура.
Милена Стоянова: „С Веселина се опитваме да променим доста неща, най-вече в косата“

Достатъчно време ли са три месеца да се преборим с проблемите, свързани с нашата коса? Вероятно много хора си задават подобни въпроси. В „Искам Нов Живот“ се стараем за три месеца не само да се преборим с проблемите свързани с коса, скалп или кожа, но и да научим участниците в предаването „как да се грижат по най-добрия начин за външния си вид“.

ВИЖ ПОВЕЧЕОще новини

Участници в "Искам Нов Живот"

Ето кои са избраните участници в "Искам Нов Живот: Сезон 6"? Тук можеш да следиш всичко свързано с тяхната промяна.


Веселина Василева

48 години / гр. Несебър

Светла Ганева

41 години / гр. Бургас

Стефка Янева

26 години / гр. Бургас

Йордан Шопов

36 години / гр. БургасУчастници в "Искам Нов Живот: Сезон 5"

Теодора Несторова-Михова

39 години, 65кг при 160см

София Даракчиева

25 години, 88кг при 163см

Маринела Иванова

24 години, 110кг при 160см


Изключителни професионалисти, които постигат всичко.

Запознай се с хората, които ще направят промяната на твоя живот.


Д-р Магдалена Николова

Специалист по обща дентална медицина

д-р Йоав Мазор

Специалист по ортодонтия и лицевочелюстна ортопедия

София Мазуренко

Сертифизиран треньор и диетолог

Милена Стоянова

Обучаващ фризьор в Lóreal Academy