Предна В момента Следва
MICHAEL JACKSON BLACK OR WHITE
ON AIR 12:00 - 17:00
Power Hour Програмата

Искам нов живот

Революционни нови продукти за лечения в международен дентален център „MY Smile“

Революционни нови продукти за лечения в международен дентален център „MY Smile“

Д-р Йоав Мазор и д-р Магдалена Николова от международен дентален център „MY Smile“, заедно със своите екипи отговарят за денталната промяна на участниците в сезон 7 на „Искам Нов Живот“. Стефан, Ивета и Силвия вече направиха своите прегледи в  „MY Smile“ и специалистите там прецениха, кои са най-сериозните дентални проблеми, които ще бъдат отстранени в следващите два месеца.

В международен дентален център „MY Smile“ се залага винаги на новото и ефикасното при лечението на дентални проблеми. Д-р Магдалена Николова разкри за слушателите на Power FM какво ново се предлага в „MY Smile“. „При нас пристигна един страхотен стоматологичен продукт, който се казва „Брикс 3000“. Този продукт е невероятен, особено за децата, защото  може да почиства кариозна маса, без изобщо да пускаме машина, което особено за децата си е революционно. Успеваемостта при децата е 100 % гарантирана, а при възрастните около 80 %, защото има тежки случаи, при които силата на машината няма как да се замени. Другото нещо, което ме кара да се чувствам горда е, че вече лицензирахме и патентовахме система наречена “my indicat“, като чрез нея много неща свързани с брекети и работата около тях ще бъдат изработвани в Бургас, а ще се ползват по целия свят. Освен това тази система ще се изучава в някой университети в Израел, което е страхотно“, с усмивка завършва д-р Николова.

Слушайте редовните емисии на „Искам Нов Живот“, всеки делничен ден по Power FM, където освен за промяната на участниците в сезон 7, с менторите коментираме всички новини свързани с предлаганите от тях услуги.Power TOP 30

 • 1
  PORTUGAL. THE MAN
  FEEL IT STILL
 • 2
  ALICE MERTON
  NO ROOTS
 • 3
  ED SHEERAN & ANDREA BOCELLI
  PERFECT
 • 4
  TODDLA T
  MAGNET (FEAT. ANDREA MARTIN)
 • 5
  LIAM PAYNE & RITA ORA
  FOR YOU
Цялата класация