Предна В момента Следва
ON AIR 06:00 - 12:00
Prime Time Програмата

Игри

С "Топливо" пазаруваме щастливо!

С "Топливо" пазаруваме щастливо!

С Топливо пазаруваме ЩАСТЛИВО! Защото всяка покупка ти дава право на участие в новата ни игра. Няма нужда да търкаш поредното талонче – иди в Топливо и инвестирай поне в едно пиронче.

Всички пазарували в мрежата на Топливо АД, без лимит на покупката, имат право на участие в играта „С Топливо пазаруваме щастливо!”. Единственото условие е да се обадят на ефирния телефон на радио Power FM и да споделят своята покупка. Да, знаем, че ти се струва прекалено лесно, а това те кара да се чудиш дали си разбрал правилно. Затова, сега ще ти разясним стъпка по стъпка какво трябва да направиш:

 1. Пазарувай в магазините или складовите бази на Топливо АД в Бургас или региона до 13.04.2017. Такива има в Бургас, Поморие, Несебър и Созопол,където вече функционира нов шоурум, към складовата им база там. Запази касовата си бележка.
 2. Обади се на ефирния телефон на радио Power FM, 0885 84 55 84, в делничните дни между 7 и 18ч. и ни кажи какво си купи. Мазилка, силикон, тухли или пък бетон? Каквото и да е изписано на касовата ти бележка, то ти дава право да участваш в играта.
 3. Вземи си бира и се настрой на честота на Power FM, защото награди ще раздаваме всеки ден.

А ето и какво са приготвили от Топливо, за да те изкушат да участваш. Всеки ден един от участниците обадили се през деня ще печели комплект рекламни материали от Топливо АД. Всяка седмица, измежду участниците за седмицата, ще бъде изтеглена една от следните награди – ваучер за пазаруване в Топливо АД на стойност 30лв, пълен комплект пособия за боядисване от Rofix, комплект градински инструменти от Weber и комплект гащеризон, тениска и шапка от фирма Младост. В края на кампанията томбола ще определи кой ще се поздрави с голямата награда, която ще го изпрати на уикенд за двама в к-с Атлантис, кв.Сарафово, включващ нощувка, закуска, вечеря с четиристепенно меню и бутилка вино.

Ако се чудиш какво точно да купиш и дали ще го направиш изгодно, разгледай актуалната промоционална брошура на Топливо АД.

С Топливо пазаруваме щастливо! Пазарувай и споделяй!

С участието си в кампанията участниците се съгласяват с Общите условияPower TOP 30

 • 1
  MAHMUT ORHAN
  GAME OF THRONES
 • 2
  Sia
  The Greatest (Feat. Kendrick Lamar)
 • 3
  DAMIAN LAZARUS
  SACRED DANCE OF THE DEMON
 • 4
  The Weeknd
  Starboy (feat. Daft Punk)
 • 5
  Clean Bandit
  Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie)
 • 6
  Bruno Mars
  24k Magic
Цялата класация